A swedish article with me regarding Microservices

Mikrotjänster är snabbt på väg att bli ett populärt sätt att bygga arkitekturer för applikationer och tjänster.

Capture

Mikrotjänster, microservices, innebär som namnet antyder att applikationer och webbtjänster byggs upp av små delar. Då kanske du tänker att det handlar om miniversioner av tjänster i tjänsteorienterade arkitekturer (soa)? Nej, inte riktigt.

– Det finns flera skillnader mellan soa och mikrotjänster. En är att en mikrotjänst är mindre än en soa-tjänst är och istället för kommunicera med hjälp av scheman och kontrakt så används klasser, då det i praktiken är frågan om rest-lösningar, säger Johan Normén, utvecklare och agil coach på konsultföretaget Softhouse i Göteborg…

Läs mer: http://techworld.idg.se/2.2524/1.652228/mikrotjanster-utvecklare

Who is Johan Normén?
Johan Normén is 37 years old, work as a speaker, mentor, team leader, agile coach, and senior .net developer at Softhouse in Gothenburg Sweden. He has over 18 years business experienced and worked in many different projects and roles. Was one of the creators of Swenug (Sweden .Net User Group) with over 3000 members all over the country. He started the computer era as game designer at the age of 12 with his Amiga and team. He has been nominated as the top 10 developers in Sweden in the Swedish version of Computer Sweden 2015

Twitter: @johannormen

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s